Analize Tendera u okviru Poslovnog Jutra

Bez autora
Sep 09 2010

Poštovani korisnici obaveštavamo Vas da od četvrtka 09.09.2010. godine Poslovno Jutro u saradnji sa Informacionim Servisom Tender (www.tenderi.com) svake nedelje objavljuje analizu broja tendera u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji za odabrane kategorije delatnosti.Kompletnu analizu broja objavljenih tendera po državama, regionima i izabranim kategorijama delatnosti možete pogledati u okviru segmenta Analize tendera kao i na sajtu Informacionog Servisa Tender. U službi najboljih, Poslovno Jutro

Analize Tendera u okviru Poslovnog JutraPoštovani korisnici obaveštavamo Vas da od četvrtka 09.09.2010. godine Poslovno Jutro u saradnji sa Informacionim Servisom Tender (www.tenderi.com) svake nedelje objavljuje analizu broja tendera u Srbiji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Makedoniji za odabrane kategorije delatnosti.

Kompletnu analizu broja objavljenih tendera po državama, regionima i izabranim kategorijama delatnosti možete pogledati u okviru segmenta Analize tendera kao i na sajtu Informacionog Servisa Tender.

U službi najboljih,

Poslovno Jutro

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik